Laden ... Even geduld ...

Betalen

Betaalmogelijkheden

Betalen bij Formidotros.nl kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op een manier die bij u past.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
Controle en overzicht op de betaling
iDEAL is gekoppeld met o.a. de SNS bank, Rabobank, ABN AMRO bank, Fortis bank, ING en de Friesland Bank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Formidotros.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
Bij betaling via Ideal : Zorg er altijd voor dat u de gehele procedure volgt en terug keert vanuit ideal naar onze website, zodat de order juist wordt verwerkt.
Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Mocht er onverwacht een storing optreden met de iDEAL betalingen dan kunt u altijd het bedrag rechtstreeks naar ons overmaken op rekeningnummer NL10INGB 0673336301 t.n.v. Formido Tros - Geldermalsen B.V. te Geldermalsen onder vermelding van uw ordernummer. Als u het geld rechtstreeks overmaakt naar dit rekeningnummer, laat dit a.u.b. even weten per mail aan klantenservice@formidotros.nl o.v.v. uw ordernummer.
Dan weten wij welke bedragen wij kunnen verwachten.
Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Zie info bezorgen.

Zelf overmaken


De overboeking is een betaalmethode waarbij u het initiatief heeft. U geeft opdracht tot het overboeken van het geld van uw rekening naar die van de verkoper, of derde partij die gemachtigd is de gelden te ontvangen, in ons geval Sisow. Dit doet u via uw telebankier software of door het invullen van een overboekingsformulier en dat te versturen naar uw bank. Tevens bieden veel banken de mogelijkheid om telefonisch opdracht te geven tot het overboeken van het geld.

Per e-mail wordt u op de hoogte gesteld van het rekeningnummer, naam begunstigde en uiteraard van het over te maken bedrag.  

Vervolgens handelt Sisow uw betaling af. Dat betekent dat Sisow het geld van u ontvangt en het doorbetaalt aan Formidotros.nl waar u iets bij heeft gekocht. Op het moment dat het geld door Sisow wordt ontvangen, wordt Formidotros.nl hiervan op de hoogte gesteld. Uw order wordt pas in behandeling genomen, zodra de betaling ontvangen is.

Aanbevelingen


Nieuwe producten